Leiden als Gottesproblem : eine Untersuchung zum Werk von Max Brod

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dorn, Anton Magnus (Author)
Format: Print Book
Language:German
Subito Delivery Service: Order now.
Check availability: HBZ Gateway
Published: Freiburg im Breisgau [u.a.] Herder 1981
Reviews:Dorn, Anton Magnus, Leiden als Gottesproblem (1983) (Baden, Hans Jürgen, 1911 - 1986)
Standardized Subjects / Keyword chains:B Brod, Max 1884-1968 / Suffering / God
Further subjects:B theodicy problem
B Brod,Max
B Literaturverzeichnis / Bibliographie
B Suffering
B Thesis
B Leiden
B Theodizeeproblem
B Bibliography
LEADER 03827cam a2200865 4500
001 011706961
003 DE-627
005 20150408135758.0
007 tu
008 850101s1981 xx ||||| m 00| ||ger c
015 |a 82,A09,0122  |2 dnb 
016 7 |a 820215058  |2 DE-101 
020 |a 3451194651  |9 3-451-19465-1 
035 |a (DE-627)011706961 
035 |a (DE-576)008856605 
035 |a (DE-599)GBV011706961 
035 |a (OCoLC)8635371 
035 |a (OCoLC)08635371 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE  |c XA-CH  |c XA-AT 
082 0 |a 838/.91209 
084 |a 10  |a 12  |a 53  |a 13  |2 sdnb 
084 |a 1  |2 ssgn 
084 |a GM 2686  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/41917:11810 
084 |a BF 8800  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/11180: 
100 1 |0 (DE-627)1230770461  |0 (DE-576)160770467  |4 aut  |a Dorn, Anton Magnus 
109 |a Dorn, Anton Magnus  |a Dorn, Anton M. 
191 |a 1 
245 1 0 |a Leiden als Gottesproblem  |b eine Untersuchung zum Werk von Max Brod  |c Anton Magnus Dorn 
264 1 |a Freiburg im Breisgau [u.a.]  |b Herder  |c 1981 
300 |a 198 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Teilw. zugl.: München, Univ., Diss., 1979 
591 |a 610: TUUB/SHÜ; 5090 maschinell aus ähnlichen Titelaufnahmen ergänzt ; IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
601 |a Untersuchung 
650 4 |a Brod,Max 
650 4 |a Leiden 
650 4 |a Theodizeeproblem 
650 4 |a Literaturverzeichnis/Bibliographie 
650 4 |a Brod,Max 
650 4 |a Suffering 
650 4 |a theodicy problem 
650 4 |a Bibliography 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
689 0 0 |d p  |0 (DE-588)118515624  |0 (DE-627)133427781  |0 (DE-576)160434815  |2 gnd  |a Brod, Max  |d 1884-1968 
689 0 1 |d s  |0 (DE-588)4214997-6  |0 (DE-627)105060607  |0 (DE-576)210223472  |2 gnd  |a Leid  |g Motiv 
689 0 2 |d s  |0 (DE-588)4157941-0  |0 (DE-627)105496871  |0 (DE-576)209838280  |2 gnd  |a Gott  |g Motiv 
689 0 |5 (DE-627) 
751 |a München  |0 (DE-588)4127793-4  |0 (DE-627)105722073  |0 (DE-576)209596570  |4 uvp 
787 0 8 |i Rezension  |a Baden, Hans Jürgen, 1911 - 1986  |t Dorn, Anton Magnus, Leiden als Gottesproblem  |d 1983  |w (DE-627)1446503089  |w (DE-576)376503084 
935 |a mteo 
935 |i Blocktest 
936 r v |a GM 2686  |b Sekundärliteratur  |k Germanistik. Niederlandistik. Skandinavistik  |k Deutsche Literatur  |k Das 20. Jahrhundert und Moderne I  |k Das 20. Jahrhundert und Moderne I. 1885 - 1945  |k Literaturgeschichte  |k Einzelne Autoren  |k Autoren B  |k Brod, Max  |k Sekundärliteratur  |0 (DE-627)1271746131  |0 (DE-625)rvk/41917:11810  |0 (DE-576)201746131 
936 r v |a BF 8800  |b Religionsphilosophie  |k Theologie und Religionswissenschaften  |k Philosophie  |k Systematische Philosophie  |k Religionsphilosophie  |0 (DE-627)1270653512  |0 (DE-625)rvk/11180:  |0 (DE-576)200653512 
951 |a BO 
ELC |b 1 
ITA |a 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 317794380X 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 011706961 
LOK |0 005 20121214141105 
LOK |0 008 971113||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c 22 A 246  |9 00 
LOK |0 935   |a konv  |a theo 
ORI |a SA-MARC-ixtheoa001.raw 
REL |a 1 
STA 0 0 |a Leiden,Leyden 
SYE 0 0 |a Lugduni-Batavorum,Leyden,Lugdunum Batavorum,Leyde,Leide,Lugduni Batavorum,Lugd. Bat. 
SYG 0 0 |a Brod, Maks,1884-1968,Brod, Maḳs,1884-1968,Brod, M.,1884-1968,Brôd, Maks,1884-1968,Ma ke si Bu luo de,1884-1968,Makesi-Buluode,1884-1968,Buluode, Makesi,1884-1968,Makesi-Boluode,1884-1968,Boluode, Makesi,1884-1968,Makesi-Bulaode,1884-1968,Prokop,1884-1968,Salvat, Martin,1884-1968 , Leiden