[Martin, Luther H. Helénistická náboženství] - Pokorný, Petr (Religio, 1998)
Reviewed works: Martin, Luther H. Helénistická náboženství. Z anglického originálu přeložili Iva Doležalová, Dalibor Papoušek. 1. vyd. Brno: Masarykova univerzita v Brně, 1997. 20, 191 s. Religionistika; Sv. 4. ISBN 80-210-1702-3.