[Štampach, Odilo Ivan. Náboženství v dialogu: kritické studie na pomezí religionistiky a teologie] - Horyna, Břetislav (Religio, 1998)
Reviewed works: Štampach, Odilo Ivan. Náboženství v dialogu: kritické studie na pomezí religionistiky a teologie. Vyd. 1. Praha: Portál, 1998. 208 s. Studium. ISBN 80-7178-168-1.