Het Śrīmad Bhāgavatam: Eerste canto: "De schepping" - Bhaktivedanta, Abhay C. (De grote klassieken van India, 1983)
Tiende eeuwse hindoeïstische tekst, eerste van een uit 12 canto's bestaand werk, gewijd aan de eer van Krishna, vertaald en verklaard door de stichter van de Hare Krishnabeweging (1896-1977)