Kokemuksesta ymmärrykseen: näkemyksiä Suomen ja Maltan uskonnollisuudesta - Mäkelä, Essi (Uskonnontutkija, 2013)
Kirja-arvostelu teoksesta René Gothóni (ed.) 2012. Religious Experience: North and South, Berlin, Peter Lang, 282 s.