Y a-t-il une gnose soufie?

Saved in:  
Bibliographic Details
Published in:La gnose, une question philosophique
Main Author: Zarcone, Thierry 1958-
Format: Print Article
Language:French
Check availability: HBZ Gateway
Published: Éd. du Cerf 2000
In: La gnose, une question philosophique
Year: 2000, Pages: 111-120
LEADER 01637caa a22005052 4500
001 1800242603
003 DE-627
005 20220427083430.0
007 tu
008 220426s2000 xx ||||| 00| ||fre c
020 |a 2204065722 
035 |a (DE-627)1800242603 
035 |a (DE-599)KXP1800242603 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rda 
041 |a fre 
084 |a 0  |2 ssgn 
100 1 |e VerfasserIn  |0 (DE-588)137051727  |0 (DE-627)589153870  |0 (DE-576)165423218  |4 aut  |a Zarcone, Thierry  |d 1958- 
109 |a Zarcone, Thierry 1958-  |a Zarcone, Th. 1958-  |a Zarcone, Thierry V. 1958-  |a Zarkun, Tiyaṙī 1958- 
245 1 0 |a Y a-t-il une gnose soufie? 
264 1 |c 2000 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 0 8 |i Enthalten in  |t La gnose, une question philosophique  |d Paris : Éd. du Cerf, 2000  |g (2000), Seite 111-120  |h 270 S  |w (DE-627)325580979  |w (DE-576)08913317X  |z 2204065722  |7 nnnm 
773 1 8 |g year:2000  |g pages:111-120 
935 |a mteo 
936 u w |j 2000  |h 111-120 
951 |a AR 
ELC |b 1 
ITA |a 1  |t 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 4121850793 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 1800242603 
LOK |0 005 20220426035008 
LOK |0 008 220426||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 035   |a (DE-Tue135)325580979_2000_111 
LOK |0 040   |a DE-Tue135  |c DE-627  |d DE-Tue135 
LOK |0 092   |o n 
LOK |0 852   |a DE-Tue135 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 935   |a imwa  |a ixau  |a rwrk 
ORI |a SA-MARC-ixtheoa001.raw 
REL |a 1 
SUB |a REL