Lebensmittel durch Gentechnik?: Beiträge aus Theologie, Philosophie, Biochemie, Ökonomie und Medizin

Saved in:  
Bibliographic Details
Contributors: Dunkelberg, Hartmut 1945- (Editor) ; Eibach, Ulrich 1942- (Other)
Format: Print Book
Language:German
Subito Delivery Service: Order now.
Check availability: HBZ Gateway
WorldCat: WorldCat
Fernleihe:Fernleihe für die Fachinformationsdienste
Published: Frankfurt am Main Haag u. Herchen 1999
In:Year: 1999
Standardized Subjects / Keyword chains:B Food technology / Genetic technology
B Genetically modified food

MARC

LEADER 00000cam a2200000 4500
001 26827326X
003 DE-627
005 20240725193830.0
007 tu
008 990503s1999 gw ||||| 00| ||ger c
015 |a 99,N20,0464  |2 dnb 
015 |a 99,A38,1065  |2 dnb 
016 7 |a 956235344  |2 DE-101 
020 |a 3861378094  |c  : DM 24.80, sfr 23.00, S 181.00 (kart.)  |9 3-86137-809-4 
035 |a (DE-627)26827326X 
035 |a (DE-576)078277531 
035 |a (DE-599)GBV26827326X 
035 |a (OCoLC)231806955 
035 |a (OCoLC)43764684 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 |a 660.6 
084 |a 42  |a 33  |a 32  |a 10  |a 12  |2 sdnb 
084 |a WG 3450  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/148549: 
084 |a BK 8100  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/11964: 
084 |a WF 9710  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/148460: 
084 |a ZE 56200  |q DE-100/22  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/155896: 
084 |a VN 8400  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/147628:253 
245 1 0 |a Lebensmittel durch Gentechnik?  |b Beiträge aus Theologie, Philosophie, Biochemie, Ökonomie und Medizin  |c Hartmut Dunkelberg (Hrsg.). Unter Mitarb. von Ulrich Eibach ... 
263 |a kart. : DM 24.80, sfr 23.00, S 181.00 
264 1 |a Frankfurt am Main  |b Haag und Herchen  |c 1999 
300 |a 138 S  |b graph. Darst 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung gewährleistet  |f SSG  |x XA-DE-BW  |2 pdager  |5 DE-21 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20240324  |f DE-4165  |z 1  |2 pdager 
601 |a Lebensmittel 
601 |a Beitrag 
601 |a Theologie 
601 |a Philosophie 
601 |a Biochemie 
601 |a Medizin 
689 0 0 |d s  |0 (DE-588)4034901-9  |0 (DE-627)106250388  |0 (DE-576)209009659  |2 gnd  |a Lebensmitteltechnologie 
689 0 1 |d s  |0 (DE-588)4071722-7  |0 (DE-627)104642866  |0 (DE-576)209184736  |2 gnd  |a Gentechnologie 
689 0 |5 DE-101 
689 1 0 |d s  |0 (DE-588)4407736-1  |0 (DE-627)196269695  |0 (DE-576)212129538  |2 gnd  |a Gentechnisch verändertes Lebensmittel 
689 1 |5 DE-101 
700 1 |e Hrsg.  |0 (DE-588)108314731  |0 (DE-627)523623186  |0 (DE-576)289607809  |4 edt  |a Dunkelberg, Hartmut  |d 1945- 
700 1 |0 (DE-588)12012646X  |0 (DE-627)080463746  |0 (DE-576)160838312  |4 oth  |a Eibach, Ulrich  |d 1942- 
935 |a mteo 
935 |i Blocktest 
936 r v |a WG 3450  |b Gentechnologie, Transgene Organismen  |k Biologie  |k Genetik  |k Änderungen des Erbgutes allgemein  |k Gentechnologie, Transgene Organismen  |0 (DE-627)1270879405  |0 (DE-625)rvk/148549:  |0 (DE-576)200879405 
936 r v |a BK 8100  |b Naturwissenschaft, Technik  |k Theologie und Religionswissenschaften  |k Theologische Ethik/Moraltheologie  |k Spezielle Moraltheologie/Spezielle Ethik  |k Grenzgebiete  |k Naturwissenschaft, Technik  |0 (DE-627)1270725750  |0 (DE-625)rvk/11964:  |0 (DE-576)200725750 
936 r v |a WF 9710  |b Rechtliche, gesellschaftliche und ethische Aspekte der Biotechnologie  |k Biologie  |k Biotechnologie  |k Rechtliche, gesellschaftliche und ethische Aspekte der Biotechnologie  |0 (DE-627)1270710451  |0 (DE-625)rvk/148460:  |0 (DE-576)200710451 
936 r v |a ZE 56200  |b Gentechnisch veränderte Lebensmittel  |k Agrar- und Forstwissenschaft, Gartenbau, Ernährungs- und Haushaltswissenschaft  |k Ernährungswissenschaft  |k Lebensmittel  |k Herstellung und Verarbeitung, Lebensmittelindustrie  |k Gentechnisch veränderte Lebensmittel  |0 (DE-627)1493674544  |0 (DE-625)rvk/155896:  |0 (DE-576)423674544 
936 r v |a VN 8400  |b Allgemeines  |k Chemie und Pharmazie  |k Angewandte und technische Chemie  |k Lebensmittelchemie und Lebensmitteltechnologie allgemein  |k Lebensmittelanalyse und Lebensmittelbeurteilung; Bestimmung von Zusatzstoffen (Fremdstoffen)  |k Allgemeines  |0 (DE-627)127148286X  |0 (DE-625)rvk/147628:253  |0 (DE-576)20148286X 
951 |a BO 
ELC |b 1 
ITA |a 1  |t 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3101004063 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 26827326X 
LOK |0 005 20020416000000 
LOK |0 008 000117||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c 39 A 14189  |9 00 
LOK |0 938   |l 45  |8 2 
ORI |a TA-MARC-ixtheoa001.raw 
REL |a 1 
STA 0 0 |a Food technology,Food production,Genetic technology,Genetic technology,Genetic engineering,Plant genetic engineering,Genetically modified food 
STB 0 0 |a Aliment transgénique,OGM dans l'alimentation,OGM dans l'alimentation,Génie génétique,Génie génétique,Plantes,Technologie alimentaire 
STC 0 0 |a Alimento transgénico,Tecnología alimentar,Tecnología genética,Tecnología genética,Ingeniería genética 
STD 0 0 |a Cibo transgenico,Ingegneria genetica,Ingegneria genetica,Tecnologia alimentare 
STE 0 0 |a 基因工程,基因工程,基因技术,遗传工程,基因技术,遗传工程,食品工程 
STF 0 0 |a 基因工程,基因工程,基因技術,遺傳工程,基因技術,遺傳工程,基因改造食品,食品工程 
STG 0 0 |a Alimento transgênico,Tecnologia alimentar,Tecnologia genética,Tecnologia genética 
STH 0 0 |a Генетически модифицированные продукты питания,Генная технология (мотив),Генная технология,Пищевые технологии 
STI 0 0 |a Γενετικά τροποποιημένο τρόφιμο,Γενετική μηχανική (μοτίβο),Γενετική μηχανική,Τεχνολογία τροφίμων 
SUB |a REL 
SYG 0 0 |a Lebensmitteltechnik,Lebensmittelherstellung,Lebensmittel , Gentechnik,Genchirurgie,Genetic engineering,Genetische Manipulation,Genetische Technik,Genmanipulation , Novel Food,Designer Food,Designfood,Genfood,Lebensmittel,Novelfood,Transgenes Lebensmittel