Mahl und Repräsentation: der Kult ums Essen ; Beiträge des internationalen Symposions in Salzburg, 29. April bis 1. Mai 1999

Saved in:  
Bibliographic Details
Contributors: Kolmer, Lothar 1948- (Other)
Format: Print Book
Language:German
French
Subito Delivery Service: Order now.
Check availability: HBZ Gateway
WorldCat: WorldCat
Fernleihe:Fernleihe für die Fachinformationsdienste
Published: Paderborn [u.a.] Schöningh 2000
In:Year: 2000
Standardized Subjects / Keyword chains:B Meal / History
B Eating and drinking customs / History
Further subjects:B Conference program 1999 (Salzburg)
B Food habits -- History -- Congresses
B Dinners and dining -- History -- Congresses
Online Access: Inhaltsverzeichnis (Verlag)

MARC

LEADER 00000cam a2200000 4500
001 314711376
003 DE-627
005 20240329022437.0
007 tu
008 000620s2000 gw ||||| 00| ||ger c
015 |a 00,N23,0688  |2 dnb 
015 |a 00,A37,1684  |2 dnb 
020 |a 3506747843  |c Gewebe : DM 68.00  |9 3-506-74784-3 
035 |a (DE-627)314711376 
035 |a (DE-599)GBV314711376 
035 |a (OCoLC)237375908 
035 |a (AT-OBV)AC03001289 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger  |a fre 
044 |c XA-DE  |c XA-AT  |c XA-CH 
050 0 |a TX737.M345 2000 
082 0 |a 94.1 213  |q BVB 
082 0 4 |a 63  |a 64 
084 |a 63  |a 12  |a 25  |a 40  |2 sdnb 
084 |a 1  |2 ssgn 
084 |a LC 17005  |q BVB  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/90626:774 
084 |a LC 17000  |q BVB  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/90626:772 
084 |a NM 1400  |q BVB  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/126291: 
084 |a ZE 75000  |q BSZ  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/155933: 
084 |a 15.07  |2 bkl 
084 |a 44.21  |2 bkl 
090 |a a 
245 1 0 |a Mahl und Repräsentation  |b der Kult ums Essen ; Beiträge des internationalen Symposions in Salzburg, 29. April bis 1. Mai 1999  |c Lothar Kolmer ... (Hrsg.) 
264 1 |a Paderborn [u.a.]  |b Schöningh  |c 2000 
300 |a 288, XXXII S  |b Ill., graph. Darst  |c 24 cm 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Beitr. überw. dt., ein Beitr. franz. mit dt. Zsfassung 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20240324  |f DE-4165  |z 3  |2 pdager 
601 |a Repräsentation 
601 |a Beitrag 
601 |a Internationale 
601 |a Symposion 
601 |a Salzburg 
650 4 |a Dinners and dining -- History -- Congresses 
650 4 |a Food habits -- History -- Congresses 
655 7 |a Konferenzschrift  |y 1999  |z Salzburg  |0 (DE-588)1071861417  |0 (DE-627)826484824  |0 (DE-576)433375485  |2 gnd-content 
689 0 0 |d s  |0 (DE-588)4134822-9  |0 (DE-627)104724528  |0 (DE-576)209655534  |2 gnd  |a Mahlzeit 
689 0 1 |q z  |2 gnd  |a Geschichte 
689 0 |5 DE-101 
689 1 0 |d s  |0 (DE-588)4015556-0  |0 (DE-627)104509627  |0 (DE-576)208912363  |2 gnd  |a Ess- und Trinksitte 
689 1 1 |q z  |2 gnd  |a Geschichte 
689 1 |5 DE-101 
700 1 |0 (DE-588)110030273  |0 (DE-627)486911020  |0 (DE-576)161785905  |4 oth  |a Kolmer, Lothar  |d 1948- 
856 4 2 |u http://d-nb.info/959025103/04  |m V:AT-OBV  |q application/pdf  |v 20130501  |x Verlag  |3 Inhaltsverzeichnis 
935 |i sf 
936 r v |a LC 17005  |b Europa insgesamt  |k Sozial- und Kulturanthropologie. Empirische Kulturwissenschaft  |k Materielle Kultur und Wirtschaftsethnologie  |k Materielle Kultur und Konsum  |k Nahrung, Nahrungszubereitung, Ess- und Trinkgewohnheiten  |k Europa  |k Europa insgesamt  |0 (DE-627)1271566990  |0 (DE-625)rvk/90626:774  |0 (DE-576)201566990 
936 r v |a LC 17000  |b Darstellung ohne geografischen Bezug  |k Sozial- und Kulturanthropologie. Empirische Kulturwissenschaft  |k Materielle Kultur und Wirtschaftsethnologie  |k Materielle Kultur und Konsum  |k Nahrung, Nahrungszubereitung, Ess- und Trinkgewohnheiten  |k Darstellung ohne geografischen Bezug  |0 (DE-627)1270707159  |0 (DE-625)rvk/90626:772  |0 (DE-576)200707159 
936 r v |a NM 1400  |b Kirchengeschichte, Geistes- und Kulturgeschichte  |k Geschichte  |k Geschichte des Mittelalters  |k Quellen und Darstellungen zum Gesamtzeitraum  |k Darstellungen  |k Kirchengeschichte, Geistes- und Kulturgeschichte  |0 (DE-627)1270944614  |0 (DE-625)rvk/126291:  |0 (DE-576)200944614 
936 r v |a ZE 75000  |b Lebensmittel und Getränke im Haushalt  |k Agrar- und Forstwissenschaft, Gartenbau, Ernährungs- und Haushaltswissenschaft  |k Haushaltswissenschaft  |k Haushaltsführung  |k Lebensmittel und Getränke im Haushalt  |0 (DE-627)1272057615  |0 (DE-625)rvk/155933:  |0 (DE-576)202057615 
936 b k |a 15.07  |j Kulturgeschichte  |0 (DE-627)181569620 
936 b k |a 44.21  |j Ernährung  |x Medizin  |0 (DE-627)106409557 
951 |a BO 
ACO |a 1 
ELC |b 1 
ORI |a SA-MARC-ixtheo_oa001.raw 
REL |a 1 
STA 0 0 |a Eating and drinking customs,Table manners,Food habits,History,History,History in art,Meal,Meal,Repast,Dinners and dining in art 
STB 0 0 |a Histoire,Histoire,Histoire,Nourriture et boisson <us et coutumes>,Culture culinaire,Culture culinaire,Boissons,Repas,Repas 
STC 0 0 |a Comida,Comida,Costumbres de mesa,Historia,Historia,Historia 
STD 0 0 |a Pasto,Pasto,Storia,Storia,Usanze a tavola 
STE 0 0 |a 历史,史,餐,进餐,宴,饮食风俗,饮食传统,饮食习俗 
STF 0 0 |a 歷史,史,飲食風俗,飲食傳統,飲食習俗,餐,進餐,宴 
STG 0 0 |a Costumes de mesa,História,História,Refeição,Refeição 
STH 0 0 |a История (мотив),История,Обычаи еды и питья,Трапеза,Трапеза,Приём пищи,Приём пищи (мотив) 
STI 0 0 |a Έθιμα φαγητού και ποτού,Γεύμα (μοτίβο),Γεύμα,Ιστορία (μοτίβο),Ιστορία 
SUB |a REL 
SYG 0 0 |a Mahl , History,Geschichtliche Epoche,Historical development,Historische Entwicklung,Landesgeschichte,Regionalgeschichte,Ortsgeschichte,Zeitgeschichte , Tischsitten,Tischsitte,Esskultur,Tischkultur,Ess- und Trinksitten,Esskultur,Tischsitte,Tischkultur,Ess- und Trinksitten , History,Geschichtliche Epoche,Historical development,Historische Entwicklung,Landesgeschichte,Regionalgeschichte,Ortsgeschichte,Zeitgeschichte 
TIM |a 100019990101_100019991231  |b 1999 - 1999