Das Refektorium im Jahreskreis: Norm und Praxis des Essens in Klöstern des 14. Jahrhunderts
Main Author: | |
---|---|
Format: | Print Book |
Language: | German |
Subito Delivery Service: | Order now. |
Check availability: | HBZ Gateway |
WorldCat: | WorldCat |
Fernleihe: | Fernleihe für die Fachinformationsdienste |
Published: |
Wien München
Oldenbourg
2008
|
In: |
Veröffentlichungen des Instituts für Österreichische Geschichtsforschung (50)
Year: 2008 |
Series/Journal: | Veröffentlichungen des Instituts für Österreichische Geschichtsforschung
50 |
Standardized Subjects / Keyword chains: | B
Monastery
/ Diet
/ Church year
/ History 1300-1399
|
Further subjects: | B
Food
Religious aspects
Christianity
B Monastic and religious life History Middle Ages, 600-1500 B Cooking, Medieval B Food Habits (Austria) History To 1500 |
Online Access: |
Inhaltstext (Verlag) Inhaltsverzeichnis (Verlag) |
Item Description: | Quellen- und Literaturverz. S. [163] - 178 |
---|---|
ISBN: | 370290560X |