Gastrosophical turn: Essen zwischen Medizin und Öffentlichkeit
Contributors: | |
---|---|
Format: | Print Book |
Language: | German English |
Subito Delivery Service: | Order now. |
Check availability: | HBZ Gateway |
WorldCat: | WorldCat |
Fernleihe: | Fernleihe für die Fachinformationsdienste |
Published: |
Bochum Freiburg
Projekt-Verlag
2009
|
In: | Year: 2009 |
Series/Journal: | Aspekte der Medizinphilosophie
7 |
Standardized Subjects / Keyword chains: | B
Diet
/ Culture
/ History
B Eating and drinking customs B Diet |
Further subjects: | B
Collection of essays
B Food Habits History B Food Social aspects B Food Habits B Food Philosophy |
Online Access: |
Inhaltstext (Verlag) Inhaltsverzeichnis (Verlag) |
MARC
LEADER | 00000cam a2200000 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 611910373 | ||
003 | DE-627 | ||
005 | 20240421012308.0 | ||
007 | tu | ||
008 | 091029s2009 gw ||||| 00| ||ger c | ||
010 | |a 2010451789 | ||
020 | |a 9783897332027 |9 978-3-89733-202-7 | ||
022 | |a 1610-1693 | ||
024 | 3 | |a 9783897332027 | |
035 | |a (DE-627)611910373 | ||
035 | |a (DE-576)312283911 | ||
035 | |a (DE-599)BSZ312283911 | ||
035 | |a (OCoLC)503456342 | ||
035 | |a (OCoLC)503456342 | ||
040 | |a DE-627 |b ger |c DE-627 |e rakwb | ||
041 | |a ger |a eng | ||
044 | |c XA-DE | ||
050 | 0 | |a GT2860 | |
082 | 0 | |a 394.12 |q BSZ | |
082 | 0 | 4 | |a 390 |
084 | |a ZE 43000 |q DE-14/sred |2 rvk |0 (DE-625)rvk/155857:1552 | ||
084 | |a YT 2203 |q DE-14/sred |2 rvk |0 (DE-625)rvk/154164:12909 | ||
084 | |a XC 9000 |q DE-14/sred |2 rvk |0 (DE-625)rvk/152528:12905 | ||
084 | |a LC 17000 |q OBV |2 rvk |0 (DE-625)rvk/90626:772 | ||
084 | |a 44.02 |2 bkl | ||
245 | 1 | 0 | |a Gastrosophical turn |b Essen zwischen Medizin und Öffentlichkeit |c Christian F. Hoffstadt ... (Hrsg.) |
264 | 1 | |a Bochum |a Freiburg |b Projekt-Verl. |c 2009 | |
300 | |a 432 S. |b Ill. | ||
336 | |a Text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a ohne Hilfsmittel zu benutzen |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a Band |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Aspekte der Medizinphilosophie |v 7 | |
546 | |a Texte überw. dt., teilw. engl. | ||
583 | 1 | |a Archivierung/Langzeitarchivierung gewährleistet |f PEBW |x XA-DE-BW |2 pdager |5 DE-31 | |
601 | |a Medizin | ||
650 | 0 | |a Food Habits |x History | |
650 | 0 | |a Food |x Social aspects | |
650 | 0 | |a Food |x Philosophy | |
650 | 2 | |a Food Habits | |
655 | 7 | |a Aufsatzsammlung |0 (DE-588)4143413-4 |0 (DE-627)105605727 |0 (DE-576)209726091 |2 gnd-content | |
689 | 0 | 0 | |d s |0 (DE-588)4015332-0 |0 (DE-627)106337092 |0 (DE-576)208911359 |2 gnd |a Ernährung |
689 | 0 | 1 | |d s |0 (DE-588)4125698-0 |0 (DE-627)104470348 |0 (DE-576)209578750 |2 gnd |a Kultur |
689 | 0 | 2 | |q z |2 gnd |a Geschichte |
689 | 0 | |5 DE-101 | |
689 | 1 | 0 | |d s |0 (DE-588)4015556-0 |0 (DE-627)104509627 |0 (DE-576)208912363 |2 gnd |a Ess- und Trinksitte |
689 | 1 | |5 DE-101 | |
689 | 2 | 0 | |d s |0 (DE-588)4015332-0 |0 (DE-627)106337092 |0 (DE-576)208911359 |2 gnd |a Ernährung |
689 | 2 | |5 (DE-627) | |
700 | 1 | |e Hrsg. |0 (DE-588)131880217 |0 (DE-627)515959928 |0 (DE-576)18924528X |4 edt |a Hoffstadt, Christian F. |d 1972- | |
856 | 4 | 2 | |u http://d-nb.info/997399414/04 |m B:DE-101 |q application/pdf |v 20130501 |x Verlag |3 Inhaltsverzeichnis |
856 | 4 | 2 | |u http://deposit.d-nb.de/cgi-bin/dokserv?id=3364392&prov=M&dok_var=1&dok_ext=htm |m X: MVB |q text/html |v 20130501 |x Verlag |3 Inhaltstext |
935 | |i Blocktest | ||
936 | r | v | |a ZE 43000 |b Allgemeines |k Agrar- und Forstwissenschaft, Gartenbau, Ernährungs- und Haushaltswissenschaft |k Ernährungswissenschaft |k Ernährungsweise, Ernährungsgewohnheiten und -sitten (regionale Ausprägung) |k Allgemeines |0 (DE-627)1271769050 |0 (DE-625)rvk/155857:1552 |0 (DE-576)201769050 |
936 | r | v | |a YT 2203 |b Kompendien, Repetitorien, Leitfäden, Kurzdarstellungen, programmierter Unterricht |k Medizin |k Allgemeine Therapie |k Ernährung und Diätetik |k Lebensmittel, Ernährungswissenschaft |k Lebensmittel, Ernährungswissenschaft |k A. Formalschlüssel |k Kompendien, Repetitorien, Leitfäden, Kurzdarstellungen, programmierter Unterricht |0 (DE-627)1271479001 |0 (DE-625)rvk/154164:12909 |0 (DE-576)201479001 |
936 | r | v | |a XC 9000 |b Allgemeines |k Medizin |k Allgemeine Medizin, Krankenhauswesen, Krankenpflege |k Populärmedizinisches Schrifttum |k Allgemeines |0 (DE-627)127156274X |0 (DE-625)rvk/152528:12905 |0 (DE-576)20156274X |
936 | r | v | |a LC 17000 |b Darstellung ohne geografischen Bezug |k Sozial- und Kulturanthropologie. Empirische Kulturwissenschaft |k Materielle Kultur und Wirtschaftsethnologie |k Materielle Kultur und Konsum |k Nahrung, Nahrungszubereitung, Ess- und Trinkgewohnheiten |k Darstellung ohne geografischen Bezug |0 (DE-627)1270707159 |0 (DE-625)rvk/90626:772 |0 (DE-576)200707159 |
936 | b | k | |a 44.02 |j Philosophie und Theorie der Medizin |0 (DE-627)10640962X |
951 | |a BO | ||
ACO | |a 1 | ||
ELC | |b 1 | ||
ITA | |a 1 |t 1 | ||
LOK | |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 | ||
LOK | |0 001 3248576766 | ||
LOK | |0 003 DE-627 | ||
LOK | |0 004 611910373 | ||
LOK | |0 005 20101223142628 | ||
LOK | |0 008 101206||||||||||||||||ger||||||| | ||
LOK | |0 040 |a DE-21 |c DE-627 |d DE-21 | ||
LOK | |0 852 |a DE-21 | ||
LOK | |0 852 1 |c 51 A 109 |9 00 | ||
LOK | |0 938 |a 1012 |f 22 | ||
LOK | |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 | ||
LOK | |0 001 3248576839 | ||
LOK | |0 003 DE-627 | ||
LOK | |0 004 611910373 | ||
LOK | |0 005 20150630115955 | ||
LOK | |0 008 091026||||||||||||||||ger||||||| | ||
LOK | |0 040 |a DE-21-121 |c DE-627 |d DE-21-121 | ||
LOK | |0 541 |e 2009/0332 | ||
LOK | |0 689 |a s |a Ernährung | ||
LOK | |0 689 |a s |a Ethik | ||
LOK | |0 689 |a s |a Autonomie | ||
LOK | |0 689 |a s |a Kultur | ||
LOK | |0 689 |a s |a Religion | ||
LOK | |0 689 |a s |a Spiritualität | ||
LOK | |0 689 |a s |a Medien | ||
LOK | |0 689 |a s |a Darm | ||
LOK | |0 689 |a s |a Tabu | ||
LOK | |0 689 |a s |a Kunst | ||
LOK | |0 852 |a DE-21-121 | ||
LOK | |0 852 1 |c phil J.2. 509 |m p |9 00 | ||
LOK | |0 866 |x Bibdia: 50314 | ||
LOK | |0 935 |a k121 |a i121 | ||
LOK | |0 938 |k p | ||
ORI | |a SA-MARC-ixtheob001.raw | ||
REF | |a Kulturgeschichte | ||
REL | |a 1 | ||
SPR | |a 1 |t IXT | ||
STA | 0 | 0 | |a Culture,Culture,Culture,Diet,Nutrition,Eating and drinking customs,Table manners,Food habits,History,History,History in art |
STB | 0 | 0 | |a Alimentation,Nutrition,Culture,Culture,Civilisation,Civilisation,Culture,Civilisation (motif),Civilisation,Histoire,Histoire,Histoire,Nourriture et boisson <us et coutumes>,Culture culinaire,Culture culinaire,Boissons |
STC | 0 | 0 | |a Costumbres de mesa,Cultura,Cultura,Historia,Historia,Historia,Nutrición,Alimentación,Alimentación |
STD | 0 | 0 | |a Alimentazione,Cultura,Cultura,Storia,Storia,Usanze a tavola |
STE | 0 | 0 | |a 历史,史,文化,饮食风俗,饮食传统,饮食习俗 |
STF | 0 | 0 | |a 人類營養,文化,歷史,史,飲食風俗,飲食傳統,飲食習俗 |
STG | 0 | 0 | |a Costumes de mesa,Cultura,Cultura,História,História,Nutrição,Alimentação,Alimentação |
STH | 0 | 0 | |a История (мотив),История,Культура (мотив),Культура,Обычаи еды и питья,Питание |
STI | 0 | 0 | |a Έθιμα φαγητού και ποτού,Διατροφή,Ιστορία (μοτίβο),Ιστορία,Πολιτισμός <μοτίβο>,Πολιτισμός,Κουλτούρα,Κουλτούρα (μοτίβο) |
SUB | |a REL | ||
SYG | 0 | 0 | |a Nutrition,Ernährungsstatus,Ernährungszustand , Culture , History,Geschichtliche Epoche,Historical development,Historische Entwicklung,Landesgeschichte,Regionalgeschichte,Ortsgeschichte,Zeitgeschichte , Tischsitten,Tischsitte,Esskultur,Tischkultur,Ess- und Trinksitten,Esskultur,Tischsitte,Tischkultur,Ess- und Trinksitten , Nutrition,Ernährungsstatus,Ernährungszustand |