Essen und Trinken im Spital: Ernährungskultur zwischen Festtag und Fasttag

Saved in:  
Bibliographic Details
Published in:Studien zur Geschichte des Spital-, Wohlfahrts- und Gesundheitswesens
Corporate Authors: Ernährungskultur zwischen Festtag und Fasttag. Essen und Trinken im Spital, Veranstaltung 2016, Regensburg (Author) ; Sankt-Katharinenspital Regensburg (Organizer)
Contributors: Dirmeier, Artur 1956- (Editor)
Format: Print Book
Language:German
Subito Delivery Service: Order now.
Check availability: HBZ Gateway
Fernleihe:Fernleihe für die Fachinformationsdienste
Published: Regensburg Verlag Friedrich Pustet [2018]
In: Studien zur Geschichte des Spital-, Wohlfahrts- und Gesundheitswesens (Band 13)
Series/Journal:Studien zur Geschichte des Spital-, Wohlfahrts- und Gesundheitswesens Band 13
Standardized Subjects / Keyword chains:B Germany / Austria / Hospice / Eating habits / Culture / History
B Sankt-Katharinenspital Regensburg / Caterers and catering / Dietetic / History
Further subjects:B Conference program 2016 (Regensburg)
B Dinners and dinning Germany History
B Drinking customs Germany History
B Food Habits Germany History
B Conference program
Online Access: Table of Contents
Description
Item Description:"Die Tagung "Ernährungskultur zwischen Festtag und Fasttag. Essen und Trinken im Spital" am 22. und 23. April 2016..." - gegenüber des Titelblatts
ISBN:3791729101