Angemessene Anteile: Konsum und Distribution von Fleisch im geometrischen und archaischen Griechenland

Saved in:  
Bibliographic Details
Published in:Tübinger archäologische Forschungen
Main Author: Sossau, Veronika 1982- (Author)
Format: Print Book
Language:German
Subito Delivery Service: Order now.
Check availability: HBZ Gateway
Fernleihe:Fernleihe für die Fachinformationsdienste
Published: Rahden/Westf. Verlag Marie Leidorf GmbH 2019
In: Tübinger archäologische Forschungen (Band 28)
Series/Journal:Tübinger archäologische Forschungen Band 28
Standardized Subjects / Keyword chains:B Greece (Antiquity) / Meat consumption / Society / Sacrifice / History 1200 BC-500 BC
B Greece / Antiquity / Diet / Bronze Age / Iron age / Victim (Religion) / Vase-painting / Classical archaeology
Further subjects:B Thesis
B Ernährungsgeschichte
Online Access: Ausführliche Beschreibung (Verlag)
Inhaltsverzeichnis (Verlag)
Description
Item Description:Abkürzungs- und Literaturverzeichnis: Seite 189-237
ISBN:3896469193