Essen, Alltag und Verwaltung im Kloster: das "Kreuzlinger Küchenbuch" von 1716 ; Text, Kommentar und Auswertung

Saved in:  
Bibliographic Details
Subtitles:Handtbuch vor einen jeweilligen Creüzlingerischen Kuechen- Keller- unndt Proviantmaister
Kreuzlinger Küchenbuch
Main Author: Mente, Michael 1976- (Author)
Format: Print Book
Language:German
Subito Delivery Service: Order now.
Check availability: HBZ Gateway
Fernleihe:Fernleihe für die Fachinformationsdienste
Published: Zürich Chronos-Verlag 2005
In:Year: 2005
Standardized Subjects / Keyword chains:B Stift Kreuzlingen / Religious life / Food preparation / Geschichte 1716
B Kreuzlinger Küchenbuch / Religious life
Further subjects:B Augustinians (Switzerland) (Kreuzlingen)
B Food Habits (Switzerland) (Kreuzlingen)
B Kloosterleven
B Spring
B Thesis
B Augustinessen
B Levensmiddelen
Online Access: Inhaltstext (Verlag)
Inhaltsverzeichnis (Verlag)
Review
Rezension (Verlag)
Description
Item Description:Bd. 1 Kommentar und Auswertung und Bd. 2 Text in einem Bd. erschienen
ISBN:3034007477