Hygiene in der Gemeinschaftsverpflegung

Saved in:  
Bibliographic Details
Authors: Krüger, Sigrid (Author) ; Linner, Maria-Theresia (Author) ; Zschaler, Regina (Author)
Format: Print Book
Language:German
Subito Delivery Service: Order now.
Check availability: HBZ Gateway
WorldCat: WorldCat
Fernleihe:Fernleihe für die Fachinformationsdienste
Published: Hamburg Behr 2008
In:Year: 2008
Edition:1. Aufl.
Standardized Subjects / Keyword chains:B Germany / Communal feeding / Food handling / Industrial hygiene / Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) / Employee training
Online Access: Inhaltsverzeichnis (Verlag)

MARC

LEADER 00000cam a2200000 4500
001 57689964X
003 DE-627
005 20240821132022.0
007 tu
008 080904s2008 gw ||||| 00| ||ger c
020 |a 9783899475159  |c  : EUR 42,26  |9 978-3-89947-515-9 
035 |a (DE-627)57689964X 
035 |a (DE-576)285850334 
035 |a (DE-599)GBV57689964X 
035 |a (OCoLC)263418003 
035 |a (OCoLC)263418003 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE-HH 
082 0 |a 641.57 
082 0 4 |a 640 
084 |a 1  |2 ssgn 
084 |a XE 5203  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/152644:12909 
084 |a XD 2100  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/152542:12905 
084 |a 44.11  |2 bkl 
084 |a 58.34  |2 bkl 
100 1 |0 (DE-627)1247914267  |0 (DE-576)177914262  |4 aut  |a Krüger, Sigrid 
109 |a Krüger, Sigrid  |a Krüger, S. 
245 1 0 |a Hygiene in der Gemeinschaftsverpflegung  |c Krüger; Linner; Zschaler 
250 |a 1. Aufl. 
264 1 |a Hamburg  |b Behr  |c 2008 
300 |a 101 S  |b Ill., graph. Darst 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Sonderausg. zu: Qualitätssicherung von Reinigungs- und Desinfektionsprozessen, Erg.-Lfg. 31 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20240324  |f DE-4165  |z 2  |2 pdager 
689 0 0 |d g  |0 (DE-588)4011882-4  |0 (DE-627)104704861  |0 (DE-576)208896155  |2 gnd  |a Deutschland 
689 0 1 |d s  |0 (DE-588)4129525-0  |0 (DE-627)105709239  |0 (DE-576)209611243  |2 gnd  |a Gemeinschaftsverpflegung 
689 0 2 |d s  |0 (DE-588)4034887-8  |0 (DE-627)106250418  |0 (DE-576)209009616  |2 gnd  |a Lebensmittelhygiene 
689 0 3 |d s  |0 (DE-588)4002699-1  |0 (DE-627)106392271  |0 (DE-576)208848371  |2 gnd  |a Arbeitshygiene 
689 0 4 |d s  |0 (DE-588)4206910-5  |0 (DE-627)105124141  |0 (DE-576)210177993  |2 gnd  |a HACCP 
689 0 5 |d s  |0 (DE-588)4248043-7  |0 (DE-627)104799633  |0 (DE-576)210492996  |2 gnd  |a Mitarbeiterschulung 
689 0 |5 DE-101 
700 1 |a Linner, Maria-Theresia  |4 aut 
700 1 |0 (DE-588)120720760  |0 (DE-627)578463032  |0 (DE-576)180912925  |4 aut  |a Zschaler, Regina 
856 4 2 |u http://digitale-objekte.hbz-nrw.de/webclient/DeliveryManager?pid=2588901&custom_att_2=simple_viewer  |x Verlag  |y Hygiene in der Gemeinschaftsverpflegung  |3 Inhaltsverzeichnis 
935 |a RFBW  |a mteo 
935 |i Blocktest 
936 r v |a XE 5203  |b Kompendien, Repetitorien, Leitfäden, Kurzdarstellungen, programmierter Unterricht  |k Medizin  |k Hygiene  |k Gesundheitsfürsorge insgesamt  |k Lebensmittelhygiene  |k A. Formalschlüssel  |k Kompendien, Repetitorien, Leitfäden, Kurzdarstellungen, programmierter Unterricht  |0 (DE-627)1271873729  |0 (DE-625)rvk/152644:12909  |0 (DE-576)201873729 
936 r v |a XD 2100  |b Allgemeines  |k Medizin  |k Medizinische Mikrobiologie  |k Allgemeine medizinische Mikrobiologie  |k Desinfektion, Sterilisation (Hygiene), Entwesung (Desinsektion)  |k Allgemeines  |0 (DE-627)1271682877  |0 (DE-625)rvk/152542:12905  |0 (DE-576)201682877 
936 b k |a 44.11  |j Präventivmedizin  |0 (DE-627)106421565 
936 b k |a 58.34  |j Lebensmitteltechnologie  |0 (DE-627)106420720 
951 |a BO 
ELC |b 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 4493218231 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 57689964X 
LOK |0 005 20240821125927 
LOK |0 008 240228||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-Tue135  |c DE-627  |d DE-Tue135 
LOK |0 092   |o n 
LOK |0 852   |a DE-Tue135 
LOK |0 852 1  |9 00 
LOK |0 866   |x SPQUE#Reformationsgeschichtliche Forschungsbibliothek Wittenberg#SPSAM#Predigerseminar#SPUSM#Bestand(1952-2017) 
LOK |0 935   |a RFBW  |a bips  |a psnb 
ORI |a TA-MARC-ixtheoa001.raw 
REL |a 1 
STA 0 0 |a Communal feeding,Employee training,Employee,Food handling,Germany,Germany,Germany,Germany,Germany,Germany,Germany,Germany,Germany,Germany,Germany,German Democratic Republic,Germany,Federal Republic of Germany,Germany,Soviet Occupation Zone,Germany,French Occupation Zone,Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system),Industrial hygiene 
STB 0 0 |a Aliments,Allemagne,Allemagne,Analyse des dangers et maîtrise des points critiques,Formation du personnel,Hygiène du travail,Restauration collective 
STC 0 0 |a Alemania,Alemania,Análisis de peligros y puntos de control crítico,Formación de los colaboradores,Higiene industrial,Restauración colectiva,Seguridad alimentaria (inocuidad) 
STD 0 0 |a Formazione del personale,Germania,Germania,HACCP,Analisi dei rischi e controllo dei punti critici,Ristorazione collettiva 
STE 0 0 |a 德国,德国,集体饮食 
STF 0 0 |a 危害分析重要管制點,德國,德國,集體飲食,食品安全 
STG 0 0 |a Alemanha,Alemanha,Análise de perigos e pontos críticos de controle,Formação dos colaboradores,Inspeção sanitária,Restauração coletiva 
STH 0 0 |a Безопасность пищевых продуктов,Германия (ГДР, мотив),Германия (мотив),Обучение сотрудников,Совместное обеспечение,ХАССП 
STI 0 0 |a HACCP,Γερμανία (ΛΔΓ, μοτίβο),Γερμανία (μοτίβο),Κατάρτιση εργαζομένων,Κοινοτικό συσσίτιο 
SUB |a REL 
SYG 0 0 |a Germany,Amerikanische Zone Deutschlands,BRD,Britische Zone Deutschlands,Bundesrepublik Deutschland,Französische Zone Deutschlands,Vereinigtes Wirtschaftsgebiet Deutschlands,BRD,Bundesrepublik Deutschland,DDR,Deutsche Demokratische Republik , Vereinigtes Wirtschaftsgebiet,Bizone,Verwaltung des Vereinigten Wirtschaftsgebietes,Französische Zone,Zone Française d'Occupation,Französische Besatzungszone,ZFO,Länder,Westliche Bundesländer,Alte Bundesländer,Deutschland,Westdeutschland,Deutschland,Sowjetische Zone,Russische Zone,Sowjetische Besatzungszone,Russische Besatzungszone,Sowjetische Besatzungszone Deutschlands,Sowjetische Besatzungszone in Deutschland,Sowjetisch Besetzte Zone,Sowjetzone,Ostzone,SBZ,Amerikanische Zone,American occupation zone,Amerikanische Besatzungszone,ABZ,United States Area of Control,Amerikanisches Kontrollgebiet,U.S. zone of occupation,United States Zone,U.S. Zone,US-Zone,Alemanha,Alemania,Allemagne,Almanija,Almāniyā,Bondsrepubliek Duitsland,BRD,BRD,Bundesrepublik Deutschland,Deutschland,Deutschland,Federal Republic of Germany,Förbundsrepubliken Tyskland,Förbundsrepublikken Tyskland,FRG,Germany,Németországi Szövetségi Kőztársaság,Niemiecka Republika Federalna Niemiecka Republika Federalna,NRF,Repubblica Federale di Germania,Republic of Germany,República Federal da Alemanha,República Federal de Alemania,Republik Federasi Djerman,Republika Federalna Niemiec,République Fédérale d'Allemagne,RFN,Saksan Liittotasavalta,Westdeutschland,Deutsche Demokratische Republik,DDR,Deutschland,German Democratic Republic,GDR,République Démocratique Allemande,RDA,Germanskaja Demokratičeskaja Respublika,Demokratičeskaja Respublika,Democratic Republic,Demokratische Republik,Niemiecka Republika Demokratyczna,NRD,Ǧumhūrīyat Almāniyā ad-Dīmuqrāṭīya,República Democrática Alemana,Saksan Demokraattisen Tasavallan,Repubblica Democratica Tedesca,Mitteldeutschland,Ostdeutschland,East Germany,Ostzone,Deutsche Länder,Germany,Heiliges Römisches Reich,Rheinbund,Deutscher Bund,Norddeutscher Bund,Deutsches Reich,Deutschland,Deutschland,BRD,Federal Republic of Germany,Republic of Germany,Allemagne,Ǧumhūrīyat Almāniyā al-Ittiḥādīya,Bundesrepublik Deutschland,BRD,Niemcy,République Fédérale d'Allemagne,Repubblica Federale di Germania,Germanija,Federativnaja Respublika Germanija,FRG,Deyizhi-Lianbang-Gongheguo,Westzonen,Westliche Besatzungszonen,Trizone,Östliche Bundesländer,Neue Bundesländer,Länder,Deutschland,Ostdeutschland,Deutschland,Deutschland,Britische Zone,British occupation zone,Britische Besatzungszone,British Zone of Control,Britisches Kontrollgebiet,British Element,Britisches Element , Großverpflegung , Lebensmittel , Gewerbehygiene,Industriehygiene , Hazard analysis critical control point , Mitarbeiter,Training,Unternehmen 
TIM |a 100019901003_100020241231  |b 1990-10-03 - 2024