Evolution des pratiques alimentaires en Turquie: analyse comparative

Saved in:  
Bibliographic Details
Main Author: Sauner-Nebioglu, Marie-Hélène (Author)
Format: Electronic Book
Language:French
Check availability: HBZ Gateway
Fernleihe:Fernleihe für die Fachinformationsdienste
Published: Berlin Schwarz 1995
In: Islamkundliche Untersuchungen (193)
Year: 1995
Series/Journal:Islamkundliche Untersuchungen 193
Standardized Subjects / Keyword chains:B Akçakoca (Region) / Eating habits
B Turkey / Diet
Further subjects:B Food habits Turkey
B Food Turkey Folklore
B Thesis
B Turkey Diet Nahrungsmittelzubereitung Nahrungsmittel
Online Access: Volltext (kostenfrei)

MARC

LEADER 00000cam a2200000 4500
001 803228155
003 DE-627
005 20230207023615.0
007 cr uuu---uuuuu
008 141113s1995 gw |||||om 00| ||fre c
020 |a 3879972443  |c  : DM 86.00 (kart., freier Pr.)  |9 3-87997-244-3 
024 7 |a urn:nbn:de:gbv:3:5-78383  |2 urn 
035 |a (DE-627)803228155 
035 |a (DE-576)9803228153 
035 |a (DE-599)GBV803228155 
035 |a (OCoLC)935750588 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
044 |c XA-DE 
050 0 |a GT2853.T9 
084 |a 40  |a 14  |a 25  |2 sdnb 
084 |a 6,23  |a 0  |2 ssgn 
084 |a 73.88  |2 bkl 
100 1 |a Sauner-Nebioglu, Marie-Hélène  |4 aut 
245 1 0 |a Evolution des pratiques alimentaires en Turquie  |b analyse comparative  |c Marie-Hélène Sauner-Nebioglu 
264 1 |a Berlin  |b Schwarz  |c 1995 
300 |a 431 S.  |b Kt., graph. Darst.  |c 24 cm 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a Computermedien  |b c  |2 rdamedia 
338 |a Online-Ressource  |b cr  |2 rdacarrier 
490 1 |a Islamkundliche Untersuchungen  |v 193 
502 |a Zugl.: Aix-en-Provence, Univ., Diss., 1993 
533 |a Online-Ausg.  |b Halle, Saale  |c Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt  |d 2010  |e Online-Ressource (Text)  |f Vorderer Orient/Nordafrika digital aus der Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt  |7 |2010|||||||||| 
540 |q DE-3  |a Nutzungsrecht: Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt, Halle (Saale) 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung gewährleistet  |2 pdager  |5 DE-3 
650 4 |a Türkei  |x Ernährung  |x Nahrungsmittelzubereitung  |x Nahrungsmittel 
653 0 |a Food habits  |a Turkey 
653 0 |a Food  |a Turkey  |a Folklore 
655 7 |a Hochschulschrift  |0 (DE-588)4113937-9  |0 (DE-627)105825778  |0 (DE-576)209480580  |2 gnd-content 
689 0 0 |d g  |0 (DE-588)4403708-9  |0 (DE-627)194079597  |0 (DE-576)212084801  |2 gnd  |a Akçakoca  |z Region 
689 0 1 |d s  |0 (DE-588)4136846-0  |0 (DE-627)105654442  |0 (DE-576)209672633  |2 gnd  |a Ernährungsgewohnheit 
689 0 |5 DE-101 
689 1 0 |d g  |0 (DE-588)4061163-2  |0 (DE-627)106136844  |0 (DE-576)209138440  |2 gnd  |a Türkei 
689 1 1 |d s  |0 (DE-588)4015332-0  |0 (DE-627)106337092  |0 (DE-576)208911359  |2 gnd  |a Ernährung 
689 1 |5 (DE-627) 
751 |a Aix-en-Provence  |4 uvp 
830 0 |a Islamkundliche Untersuchungen  |v 193  |9 193  |w (DE-627)1017755655  |w (DE-576)501674454  |w (DE-600)2925480-2 
856 4 0 |u http://nbn-resolving.de/urn:nbn:de:gbv:3:5-78383  |x Resolving-System  |z kostenfrei  |3 Volltext 
912 |a ZDB-234-MED 
935 |a MENAdoc 
936 b k |a 73.88  |j Ernährung  |j Nahrungsmittelzubereitung  |x Volkskunde  |0 (DE-627)181570092 
951 |a BO 
ELC |a 1 
OAS |a 1 
ORI |a SA-MARC-ixtheo_oa001.raw 
REL |a 1 
STA 0 0 |a Diet,Nutrition,Eating habits,Turkey 
STB 0 0 |a Alimentation,Nutrition,Habitude alimentaire 
STC 0 0 |a Hábitos alimenticios,Nutrición,Alimentación,Alimentación 
STD 0 0 |a Abitudini alimentari,Alimentazione 
STE 0 0 |a 饮食习惯 
STF 0 0 |a 人類營養,飲食習慣 
STG 0 0 |a Hábitos alimentares,Nutrição,Alimentação,Alimentação 
STH 0 0 |a Питание,Пищевые привычки 
STI 0 0 |a Διατροφή,Διατροφική συνήθεια 
SUB |a REL 
SYE 0 0 |a Türkiye,Türkiye Cumhuriyeti,TC,République Turque,Turkey,T'owrk'ia,Republic of Turkey,Republik Türkei,Turkish Republic,Turquie 
SYG 0 0 |a Nahrungsgewohnheit,Ernährungsverhalten,Verzehrsverhalten,Ernährungsgewohnheiten , Türkiye,Türkiye Cumhuriyeti,TC,République Turque,Turkey,T'owrk'ia,Republic of Turkey,Republik Türkei,Turkish Republic,Turquie , Nutrition,Ernährungsstatus,Ernährungszustand 
TIM |a 100019230101_100020241231  |b 1923 - 2024